سرمایه فرهنگی
۸۴/۰
الگوی اوقات فراغت
۷۹/۰
نظام قدرت در خانواده
۸۶/۰
فصل چهارم
یافته های تحقیق
۴-۱- مقدمه
در این فصل با بهره گرفتن از روش های مختلف آماری، داده های بدست آمده از پرسشنامهی محقق ساخته، مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرد و یافته های پژوهش ارائه خواهد شد. به عبارتی، اطلاعاتی که از اجرای پرسشنامه بدست آمده، جمعآوری، کدگذاری و وارد رایانه شده و با بهره گرفتن از نرم افزار spss در نسخه ۲۰ و نرم افزار Amos در دو بخش توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
در فصل حاضر، در قالب آمار توصیفی که شامل جداول یک بعدی مربوط به نتایج متغیرهای زمینهای و متغیرهای اصلی پژوهش است، ارائه خواهند شد. سپس، با بهره گرفتن از آمار استنباطی و آزمونهای مختلف آماری مانند تحلیل همبستگی، رگرسیون و … به آزمون فرضیات و در نهایت؛ با برازش مدل، روابط علی بین متغیرهای مدل مفهومی پژوهش مورد آزمون قرار میگیرد.
۴-۲- آمار توصیفی
۴-۲-۱- جداول یک بعدی مربوط به نتایج متغیرهای زمینهای
جدول ( ۴-۱) نشان میدهد که حدود ۸/۳۱ درصد از کاربران در سن ۲۶ تا ۳۰ سال قرار دارند، این در حالی است که درصد بالایی نیز در سن ۴۰ سال به بالا قرار دارند. حدود ۱/۱۲ درصد هم بین سنین ۱۴ تا ۲۵ سال قرار دارند که قابل توجه است. اکثر پاسخگویان مردان میباشند که ۵/۶۲ درصد هستند. ۵/۳۷ درصد مابقی را نیز زنان تشکیل میدهد. طبق این جدول مشخص شد که اکثر پاسخگویان یعنی ۱/۵۷ درصد از سطح سواد لیسانس و فوق لیسانس برخوردارند. تنها ۷/۰ درصد از آنها بیسواد هستند. همچنین، بیشتر پاسخگویان یعنی ۹/۵۷ درصد شاغل و حدود ۱/۲۲ درصد نیز، دانشجو بودهاند. در رابطه با شغل همسران پاسخگویان، نتایج نشان میدهد که حدود ۳/۱۸ درصد از همسران پاسخگویان شاغل بودهاند به دلیل اینکه اکثر پاسخگویان مجرد بودهاند، بنابراین تعداد کمی به این سوال پاسخ دادهاند و حدود ۱/۷۱ درصد پاسخی به این سوال ندادهاند. علاوه بر این، طبق جدول زیر، از بین کسانی که متاهل بودهاند حدود ۹/۲۲ درصد تحصیلات همسرانشان لیسانس و بالاتر است. همچنین، این جدول نشان میدهد که اکثر پاسخگویان یعنی ۹/۵۷ درصد مجرد هستند، ۶/۳۹ درصد نیز متاهل بوده و تنها ۸/۱ درصد مطلقه بودهاند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
طبق جدول ( ۴-۲) اکثر پاسخگویان یعنی حدود ۹۰ درصد شیعه مذهب میباشند. نشان میدهد که بیشتر پاسخگویان از درآمد بین ۱۵۰۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰۰۰ برخوردارند. تعداد کمی هم از درآمد زیر ۱۵۰۰۰۰۰ هزار تومان برخوردارند. همچنین، بیشتر پاسخگویان از هزینه بین یک میلیون تا یک میلیون و پانصد هزار تومان برخوردارند.که از میزان درآمد آنها کمتر است. نتایج حاکی از آن است که تقریبا نصف نوع مسکن کاربران، شخصی و نصف دیگر استیجاری میباشد و تنها ۷/۰ درصد آنها در خانه های دولتی زندگی میکنند. علاوه بر این، بیشتر پاسخگویان یعنی حدود ۵/۴۲ درصد بین یک تا ۵ سال است که در محله مورد نظر زندگی میکنند.
جدول ۴-۱) توزیع مشخصات جمعیتی پاسخگویان
ویژگی
فراوانی
درصد
۱۴-۲۰
۳۴
۱۲.۱
۲۱- ۲۵
۴۱
۱۴.۶