شکل ۱-۱ وزن لاشه مرغ در کشور های مختلف …………………………………………………………………. ۷
شکل ۳-۱ درصد رشد متوسط قیمت مرغ در ماه های سال………………………………………………….. ۲۴
شکل ۳-۲ میانگین قیمت مرغ بصورت ماهانه بین سالهای ۸۷ تا ۹۲…………………………………….. ۲۵
شکل ۳-۳ متوسط رشد قیمت دان در ماه های مختلف………………………………………………………… ۲۶
شکل۳-۴ روند رشد قیمت دان…………………………………………………………………………………………. ۲۷
شکل۳-۵ نمودار قیمت سویا……………………………………………………………………………………………. ۲۸
شکل۳-۶ نمودار قیمت ذرت……………………………………………………………………………………………. ۲۸
شکل۳-۷ در صد رشد ماهانه قیمت جوجه نسبت به ماه قبل………………………………………………….۳۰
شکل۳-۸ روند رشد قیمت جوجه در ماه های مختلف…………………………………………………………. ۳۱
شکل ۴-۱ نمودار علت ومعلول ………………………………………………………………………………………. ۴۳
شکل ۴-۲ حلقه های تعادل جوجهریزی با قیمت مرغ…………………………………………………………. ۴۴
شکل ۴-۳ حلقه کاهنده قیمت جوجه و پرورش مرغ مادر……………………………………………………. ۴۵
شکل ۴-۴ حلقه کاهنده جوجهریزی و قیمت دان……………………………………………………………….. ۴۵
شکل ۴-۵ حلقه تعادل قیمت مرغ و تقاضا…………………………………………………………………………. ۴۶
شکل ۴-۶ حلقه های تعادل قیمت و تقاضای گوشت مرغ و قرمز…………………………………………. ۴۶
شکل ۴-۷ حلقه تعادلی قیمت و موجودی مرغ…………………………………………………………………… ۴۷
شکل ۴-۸ حلقه افزایشی تقاضا و مصرف سرانه…………………………………………………………………. ۴۸
شکل ۴-۹ حلقه افزاینده درآمد ملی و مصرف مرغ سرانه…………………………………………………….. ۴۹
شکل۴-۱۰ نمودار اندازه و پیش بینی جوجهریزی در واحد های مرغ مادر…………………………….. ۴۹
شکل ۴-۱۱ تابع وزن استاندارد برحسب زمان پرورش………………………………………………………… ۴۹
شکل ۴-۱۲ نمودار شاخص بهای کالاهای مصرفی……………………………………………………………… ۵۰
شکل ۴-۱۳ نمودار تورم ماهانه………………………………………………………………………………………… ۵۱
شکل ۴-۱۴ نمودار درآمد سرانه هر ایرانی…………………………………………………………………………. ۵۲
شکل ۴-۱۵ نرخ ارز واردات نهاده های مرغ …………………………………………………………………….. ۵۳
شکل ۴-۱۶ درصد تلفات هر دوره مرغ های گوشتی…………………………………………………………… ۵۳
شکل۴-۱۷ میانگین زمان دوره رشد در سالهای مختلف……………………………………………………….. ۵۴
شکل۴-۱۸ تعداد کل مرغداریهای گوشتی و تخم گذار کشور…………………………………………….. ۵۴
شکل۴-۱۹ قیمت مکمل دان گوشتی در سالهای مختلف……………………………………………………… ۵۵
شکل۴-۲۰ قیمت گندم در سالهای مختلف………………………………………………………………………… ۵۴
شکل۴-۲۱ تعداد واحدهای بهسازی شده …………………………………………………………………………. ۵۵
شکل۴-۲۲ تعداد واحدهای بهینه شده در مصرف سوخت……………………………………………………. ۵۶
شکل ۴-۲۳ نمودار جریان……………………………………………………………………………………………….. ۶۰
شکل ۴-۲۴ نمودار پیش بینی تقاضا در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی……………………………….. ۶۱
شکل ۴-۲۵ نمودار پیش بینی تولید در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی………………………………… ۶۳
شکل ۴-۲۶ نمودار پیش بینی ضریب تبدیل در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی…………………….. ۶۳
شکل ۴-۲۷ نمودار پیش بینی مصرف سرانه در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی…………………….. ۶۳
شکل ۴-۲۸ نمودار پیش بینی تولید جوجه در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی………………………. ۶۴
شکل۴-۲۹ نمودار پیش بینی قیمت ذرت در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی………………………… ۶۴
شکل۴-۳۰ پیش بینی قیمت سویا در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی…………………………………… ۶۴
شکل۴-۳۱ پیش بینی قیمت مرغ در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی……………………………………. ۶۵
شکل۴-۳۲ پیش بینی میانگین وزن مرغ در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی…………………………… ۶۵
شکل۴-۳۳ پیش بینی تولید جوجه در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی………………………………….. ۶۵
شکل۴-۳۴ پیش بینی مصرف دان در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی…………………………………… ۶۶
شکل۴-۳۵ پیش بینی شاخص تولید در مدل پایه و مقایسه با آمار واقعی……………………………….. ۶۶
شکل۴-۳۶ میزان تولید خوراک پلت در استراتژی های گوناگون……………………………………………. ۷۳
شکل۴-۳۷ تعداد واحدهای بهسازی شده در استراتژی های گوناگون…………………………………….. ۷۳
شکل۴-۳۸ تعداد واحدهای بهینه در مصرف سوخت در استراتژی های گوناگون………………………… ۷۴
شکل۴-۳۹ زمان رشد متوسط در استراتژی های گوناگون……………………………………………………… ۷۶
شکل۵-۱ پیشبینی قیمت دان در مدل پایه…………………………………………………………………………. ۷۸
شکل۵-۲ پیش بینی قیمت جوجه در مدل پایه ……………………………………………………………………. ۷۸
مطالب در رابطه با عنوان ارائه ی مدلی برای ...