۰٫۱۳۶۸-
۴٫۱۹۸۳
۵
۶
۷
۱٫۱۰۲۴-
۰٫۱۱۲۴-
۰٫۸۹۷۵
۱
۲
۴
۱٫۶۲۲۲
۴٫۹۹۹۱-
۰٫۸۴۸۶
۱
۲
۰
۲
۲
۰
شکل ۳-۸ نمایشی از این ویژگیهای جدید را در تمامی SNR ها نشان میدهد. مطابق این شکل، ویژگیهای استخراجی به مقدار زیادی، خصوصیات ویژگی ایدهآل را دارند. مطابق این شکل و مقادیر پارامترهای ویژگی جدید که در جدول ۳-۱۲ لیست شده است؛ این ویژگیها از سیگنال به نویزهای خیلی پایین تا سیگنال به نویزهای بالا، تقریبا ثابت هستند. این امر نشان میدهد که در کانال AWGN انتخاب چنین ضرایبی برای هر مدولاسیون می تواند منجر به ویژگی کارا و مقاومی نسبت به شرایط کانال گردد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
شکل۳-۸- ویژگی جدید برای تمامی مدولاسیونها در SNR های متفاوت
چنانچه در قسمت نتایج شبیه سازی مورد بررسی قرار میگیرد؛ بر اساس این ویژگی (نه ویژگیهای دیگر) طبقه بندی کننده SVM می تواند با کرنل خطی سیگنالها را شناسایی نماید. دستیابی به درصد تشخیص بالا در سیگنال به نویز پایین از اینرو امکان پذیر است؛ که شناساگر تنها این با این ویژگیها پردازش انجام میدهد و این ویژگیها از نقطه نظر مباحث مربوط به پردازش سیگنال به اندازه کافی از یکدیگر مستقل هستند که با یک کرنل خطی بتوان آنها را از هم تفکیک نمود. شکل ۳-۹ نیز نمایشی از رسم میانگین ویژگیهای نگاشت شده با روش جدید را در بازهی بزرگتری از SNR نشان میدهد. چنانچه مشاهده می شود سیگنالها به خوبی از هم تفکیکپذیر هستند.
شکل۳-۹- ویژگی جدید برای تمامی مدولاسیونها در SNR هایی با بازه بیشتر
به منظور مقایسه این دو بازه از SNR، در جدول ۳-۱۳ میانگین مقادیر هر ویژگی در تمامی SNRها برای هر شبیهسازی نشان داده شده است. مطابق این جدول ویژگیها در دو حالت تغییرات کمی دارند. در این جدول M، پارامتری برای بیان نوع مدولاسیون و S1 و S2 به ترتیب، نتیجه حاصل از میانگین مقادیر ویژگی در SNR های بازهی [-۳۰:۴۰] و SNR های بازهی [-۱۰:۲۶] است.
جدول ۳-۱۳- میانگین مقادیر ویژگی در بازههای مختلفی از SNR