وجود رابطه
نوع رابطه
تبادل و دسترسی مناسب به منابع اطلاعاتی فضای مجازی
ضریب همبستگی
معنی داری
ضریب همبستگی
معنی داری
۰۳۲/۰
۶۶۸/۰
۰۴/۰
۶۸۹/۰
۰۰۱/۰
۱۰۳
ندارد
مستقیم
توجه: با توجه به نحوه پراکندگی نقاط در نمودار پراکنش ۴-۱۴ همان طور که مشاهده می شود با بالا رفتن نمرات تبادل و دسترسی مناسب به منابع اطلاعاتی فضای مجازی، فرایند کشف جرم افزایش پیدا کرده است که نشان از وجود رابطه مستقیم بین این دو متغیر است.
نمودار ۴-۱۶: نمودار پراکنش بین تبادل و دسترسی مناسب به منابع اطلاعاتی فضای مجازی و فرایند کشف جرم در ناجا
۴-۳-۳-۶) بین ابعاد مدیریت تبادل اطلاعات (تبادل و دسترسی مناسب، به اطلاعات مردمی، اطلاعات ادارات پلیس آگاهی، منابع اطلاعاتی پلیس های تخصصی همرده پلیس کشف جرایم، منابع اطلاعاتی برون سازمانی و منابع اطلاعاتی فضای مجازی )و فرایندکشف جرم رابطه وجود دارد.
رابطه خطی تبادل و دسترسی مناسب به اطلاعات مردمی (X1) ، اطلاعات ادارات پلیس آگاهی (X2)، منابع اطلاعاتی پلیس های تخصصی همرده پلیس کشف جرایم (X3)، منابع اطلاعاتی برون سازمانی (X4) و منابع اطلاعاتی فضای مجازی (X5) با فرایند کشف جرم (Y) با بهره گرفتن از مدل رگرسیون خطی زیر تعیین میگردد:
Y = β۰ + β۱ X1 + β۲ X2 + β۳ X3 + β۴ X4+ β۵X5+ ε
در این مدل، برای تعین رابطه فوق، فرضیههای آماری به صورت زیر میباشند:
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
H0 : . مدل رگرسیون خطی نیست
H1 : . مدل رگرسیون خطی است
H01: β۱ = ۰ H02: β۲ = ۰ H03: β۳ = ۰ H04: β۴ = ۰ H05: β۵ = ۰
H11: β۱ ≠ ۰ H12: β۲ ≠ ۰ H13: β۳ ≠ ۰ H14: β۴ ≠ ۰ H15: β۵ ≠ ۰
با توجه به این که pـمقدار محاسبه شده از آزمون (۰۰۱/۰) کمتر از سطح معنیدار ۰۵/۰ است، لذا در این سطح، H0 رد میشود و در نتیجه مدل رگرسیون خطی معنیدار می باشد، یعنی بین مولفه های ابعاد مدیریت تبادل اطلاعات(تبادل و دسترسی مناسب به اطلاعات مردمی، اطلاعات ادارات پلیس آگاهی، منابع اطلاعاتی پلیس های تخصصی همرده پلیس کشف جرایم، منابع اطلاعاتی برون سازمانی و منابع اطلاعاتی فضای مجازی) و فرایند کشف جرم در ناجا رابطه خطی معنیداری وجود دارد. ضریب همبستگی چندگانه ۵۱۱/۰=r می باشد که نشان دهنده میزان روابط تبادل و دسترسی مناسب به اطلاعات مردمی، اطلاعات ادارات پلیس آگاهی، منابع اطلاعاتی پلیس های تخصصی همرده پلیس کشف جرایم، منابع اطلاعاتی برون سازمانی و منابع اطلاعاتی فضای مجازی با فرایند کشف جرم می باشد و با توجه به اینکه سطح معنی داری برابر ۰۰۱/۰ و کوچکتر از سطح ۰۵/۰= α است. بنابراین این رابطه معنی دار می باشد. با توجه به اینکه مقدار R2adj (تعدیل شده R2)، برابر با ۲۲۳/۰ می باشد، پس کلیه متغیر های وارد شده در این مدل ۲۲۳/۰ واریانس فرایند کشف جرم را تبیین می کنند (جدول ۴- ۱۸).
جدول ۴-۲۰: تحلیل واریانس مدل رگرسیون میزان روابط چندگانه مولفه های ابعاد مدیریت تبادل اطلاعات (تبادل و دسترسی مناسب به اطلاعات مردمی، اطلاعات ادارات پلیس آگاهی، منابع اطلاعاتی پلیس های تخصصی همرده پلیس کشف جرایم، منابع اطلاعاتی برون سازمانی و منابع اطلاعاتی فضای مجازی) با فرایند کشف جرم
منبع تغییرات
مجموع مربعات
درجه آزادی
میانگین مربعات
R
R2adj
مقدارF
pـمقدار
رگرسیون
۴۲/۲۴۹
۵
۸۸۵/۴۹
۵۱۱/۰
۲۲۳/۰
۸۵۴/۰
۰۰۱/۰